kita ada siapa??



heyy pepssss...how you day?? *angkat2 kening*

me???...urmmmm...not bad *kuis2 kaki*

yeahhh... seriously...i'm not lying *tngn ke bahu, mata ke atas"

whateverrrr....*da nages*



seteruk mana pun hari anda.....anda masih ada DIA....

SO!!! tak la teruk mana hari anda

cuba bayangkan....

Bila kasih sayang DIA sudah sangat jauh dari kita
bila DIA bagi harta tapi berkatnya tiada
bila  DIA beri kita nyawa tapi ditolak kita ke gaung kehinaan
bila kita minta pengampunan DIA tapi nak dengar doa kita pun tak nak

ALLAH!!!!

"over" kan reaksi telor ne

sedey kamek...
~serius aku tgh sedih skrng. biasanya aku tulis blog bila gembira, sebab nak tulis input yang positif. kalau sedih2 ne nak jauh dari internet tapi dekat dgn Allah. tapi rasa nak test pula tulis blog bila sedih......huaaaaa....nak nages kat makmal komputer da ;'(





nasihat buat diri...
~bila down...nak naik balik...bergelen2 kau airmata boleh tadah........huaaaahuaaaa *over gila*

1. ingat balik matlamat hidup.
2. masukkan input2 positif.
3. mutabaah amal
4. stay strong Dear Iman!!!




Dear Allah....Alhamdulillah for everything ^^,


*sambong balek nages dalam kuliah...kbai*



Ulasan

  1. nak nanges asa baca entry ni hemm

    BalasPadam
  2. adalah harus bagi setiap orang menagis bila baca entry ini....huahua =="

    BalasPadam
  3. kenape niii?? aaaaa jangan nanges! =]

    BalasPadam
  4. huhu...kite nak tacink2 jap je :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Leave Your Comment

Catatan popular daripada blog ini

hidup mesti kreatif!

ayat sentap, cinta & makan dalam

self-destruction