memang blog tempat nak luahkan perasaan kan?



~totally lost!! lost in emotion...seriesly. marah, sedih. geram, tensen, benci...semua ada. totally negative thking rite now. rase nak pegi kat jalan tar pastu GESER muke kat jalan tar. mungkin seronokkk kan....

~bila fikir balik. aku ne jenis lembik. datang je dugaan sikit. dah nak melalak. bukan jenis nak melalak depan org. balik bilik. masok selimut. baru nak melalak. x pon lam shower. dan jangan lupe masa solat. pulak tu lame kau. mau smpai lebam mate. saket pale. lately, ak ne bermasalah jiwa sikit. perghhhh....rase triple dem taw??

~banyak mende jadi. rase nak luahkan kat fasebook je. then. bile ak pk balik. penting ke?? perlu ke nak bgi taw kat sume org yg ko ade masalah?? macam ko sorang je ade masalah kat dunia ne kan. dapat selesaikan maslah ke?? mati ke kalau x tulis kat fasebook?? x cukup ke Allah yg dengar maslah kau?? x cukup kuat ke kau nak bitau kat sume org smpi mengharapkan org tulis komen "saba eyh" and simpati?? thennn...ak decide nak deactive fasebook. kang dari aku tanak bitau kat fasebook tetibe "terberi tahu" plak kat fasebook.

~x dpt fasebook, kau nak cite kat blog plak eyhh?? kena wat private plak ar blog ne plak an?? skali twitter baik ko padam teross kan. ngekk la kau neh. the thing is, control urself!! be rational sikit. x yah nak sememe sngatlah. sikit2 nak citer. cukuplah Allah yg mendegar. setiap kali kau menangis. kau dah ada kawan yg mendengar. biarpun kawan kau tu jaoh still they are best listener rite.

~cha cakap ak ne sarkatik. yup, i am. bile ak ley saba ak akan saba. then bile dah smpi limit. sekali bisa yg keluar dari mulut ak. x men dah madu ke hape ke. memang strett kene jantung kau. memang sentap abes ayat aku. for those yg kenal aku, memang x sentap dah. tahu ayat aku cane. bile kat tempat baru, ak still camtu kan. series, ak kecewa ngan mulut ak. kawan baru x same ngan kawan lame. i'm the one who should change!!

~hosmate ak ckp, blog ak x macam ak. sape ak n ape yang ak tulis x same. hipokrit kan. the truth is, ak x tulis mende x penting. x hadap ak nak tulis sal probs ak coz tadek sape nak bace kan. Thus, blog ak bukan diari ak. Jadah nak tulis mende personal kan. and, ak x kan aib kan sesiapa kat blog ak. masalah xselesai pon. be matured lah. ade masalah citer kat blog. nape ko x gi direct setel ngan org tuh??.ape kes, cakap je lebih, buat x pon kan. x yh nak cakap belakang lah. it make problem worsen ok!!


*dok ulang video yg same...datanglah TENAGA POSITIFF!!! datanglah kamoo kepadaku....!!! (tarik nafas, dan lepas)...datanglahhh kamooo TENAGA POSITIF....(tarik nafas, dan lepas).....fuuuu~~

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

hidup mesti kreatif!

ayat sentap, cinta & makan dalam

self-destruction