SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011

\

~jommm!!! ade keje tambahkan keje :P



tembak laju2 pada sasaran di atas!!!







i - Nyatakan mengapa korang ambik jurusan tuh ? Rasa menyesal tak ?
~fes op all....ak amik KAJIAN HUBUNGAN INDUSTRI DAN PERBURUHAN, FAKULTI SAINS SOSIAL.....(nama program yg sngt pelik dan panjang...puahh nak bagi org paham dan ingat)..... DI SINI...Photobucket


~WAHHH...bangge ase nak tepek u aku kat sini..wakakaka >,<

~sebab apa?? sebab aku mintak..hahaha..ak mintak program lain tapi under fakulti yg sama...tapi dapat program yang neh...huahua...dapat jugak kan...bersyukorrr la kan...aku dapat blaja...kalau x kawen dah kot..:P

~menyesal?? owhhh snappp!!! manusia mmg susah nak bersyukor an. tapi bagi aku alhamdulillah...asek dok hadap bidang SAINS TULEN dari form 4...otak pon dah beku...aku decide nak amik SAINS SOSIAL..jauh bezakan dua bidang tuh...kehidupan di matrik banyak mambantu aku mengenali siapa aku. terima hakikat manusia ada kekurangan dan kelebihan masing2. banyak orag cakap "ruginya awak dah amik sains tulen tapi amik bidang sains sosial, sambong lah jadik dokter ke ape ke"...aku hanya mampu senyum...penat jawab soalan manusia2 neh...

ii - Beri sedikit nasihat buat mereka yang nak masuk U :) 
~nasihat?? aku bab kelentong2 neh laju je. wakakaka. tapi compare kan idop kat matrik dgn u...aku lebih suke matrik..yag x best satu je..STRESSS...yg len sume best...bagi budak matrik yang nak masuk u...jangan ubah siapa anda di matrik...kehidupan kat matrik lagi baik di u...(n citer sal u ke matrik neh)..wakaka...teringat pesan abng alif, kaunselor UNIMAS n KOLEJ BRC...

jadilah duit jangan jadi kertas, kalau kertas dibuang tiada siapa yang akan kutip semula. tetapi bila duit dibuang,pasti ramai yang akan kutip...jadikan diri anda bernilai...dicampak kemana saja pasti akan orang yang cari anda...



~update blog versi laju...cik beela panggil dohhhh....org rajen(read:budak suka curi tulang) neh nak kena buat aisement politik...wuwuwuw~~

Ulasan

  1. waaa..jauh tu sampai ke sarawak:)
    goodluck tau

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yang sama

    salam perkenalan dan semoga berjaya
    dalam bidang masing2....

    http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    BalasPadam
  3. jadilah duit jangan jadi kertas, kalau kertas dibuang tiada siapa yang akan kutip semula. tetapi bila duit dibuang,pasti ramai yang akan kutip...jadikan diri anda bernilai...dicampak kemana saja pasti akan orang yang cari anda...

    sangat bermakna, . . . jali nak simpan ea ayat ni, boleh ?

    BalasPadam
  4. jauhnya...unimas tu..:)

    http://duniacontengsaya.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    BalasPadam
  5. jenguk jenguk dari blog lyssa :)

    sudah follow, check out mine kalau tak keberatan ye..~

    http://anotherguyscribbling.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena nak ucapkan selamat maju jaya .. =)

    Niena sudah follow ..

    Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

    (Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

    Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Dengan 1 klik , sudah dapat 20sen .. Churp2 lebih laju daripada nuffnang .. =)

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen yang sama . Follow blog saya http://lolipop-scatter.blogspot.com/ . tenkiu :)

    BalasPadam
  8. http://alinn-alinn.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    BalasPadam
  9. singgh dr segmen yg same . goodluck for ur future :)

    BalasPadam
  10. dri sgmn yg sma..gdluck ya...

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    BalasPadam
  11. wahh! Unimas tuh... heee~

    jum singgah blog zizie... follow akak yg cute!

    http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

    BalasPadam
  12. good luck dlm stdy ye....dtg dr segmen yg sme..:)

    BalasPadam
  13. wow!!
    jauh nye merantau!!
    hope jannah suksez dimana2 sj..
    jd duit tau..:)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Leave Your Comment

Catatan popular daripada blog ini

hidup mesti kreatif!

ayat sentap, cinta & makan dalam

self-destruction