~SEGMEN ENTRI PERTAMA AKU BERBLOG~


Assalamualaikum semua...>,<

CARA2 NAK JOIN SEGMEN

1. Tempek benner segmen kat atas tuhh dan LINK kan ke entri nih

2. Bubuh tajuk entri " SEGMEN ENTRI PERTAMA AKU BERBLOG "

3. Korang cite laa sikit sejarah mcm mana korang boleh start berblog nih..

4. buat satu link ke ENTRI PERTAMA korang dalam entri segmen korang supaya kawan2 korang dapat lihat entri pertama korang kan...(Sila tengok cara nak cari entri pertama kat bawah )

5. last sekali, ajak/promot lerr kawan2 korang join segmen nih supaya kita dapat berkongsi pengalaman dengan semua orang... (buat satu link untuk ke entri nih )

6. jangan lupa tinggalkan url entri segmen korang kat ruangan komen entri nih yerr..


Ini dia cerita haku.....
sila tembak lelaju pada sasaran di atas!!!


assalamualikum.....
pertama kali menulis. x tw nk tulis pe. sekadar luahan aty. ari pertamaku di kemas maran. belajar menjahit. mengisi masa lapang sblm result spm. bnyk aku tgk. menaiki bas dari rumah ku ke maran. bas seri jengka dgn tambng rm3.20. berjumpa dengan rakan baru. aku cuba mesrakan diri. kerana aku yakin ukhuwah ini dibina atas nama Allah. sekarang baru aku di uji dengan prinsip ku sndiri. prinsip sbg seorang muslimah. mencari tempat untuk solat zohor. agk sukar. berjalan di bumi Allah ini membuatkan aku sedar kerdil ny aku. senang air mata ini jatuh kerana Allah. memikirkan mati yg tidak tahu bila. mendengar cermah pon begitu. ada ckp aku terlalu sentimental. tapi aku tahu siap aku....
*moga hati ini cekal menghadapi hidup ini :)


~inilah entry petame aku.....noob gle kan aku. ayat skema2 lagi. cube compare ngan entry aku skang. gila jauh beza kan. nampk je keleseran mulut yang semakin meberangsangkan =,="

History Itu Sejarah
~tanggal 1/11/2010. aku tulis entry petame. sila ucapkan tahniah sume!! hahaha. ade akaun dah lame. tapi tulisnye lepas spm. aku duduk asrama. mmg noob lah nak buat segala mende internet neh. bila dah habis spm mmg bosan gila kan. hambikkk kau. mase tuh nak fwenster, facebook, blog segala, tumblr lg. mase neh aku menggodam dunia internet...huahua. siyes blog neh bnyk buat aku menangis dari ketawa. bnyk aku blaja idop melalui blog. aku baik dan gaduh dgn manusia kerana blog ne jugak (tahan nagessss!!). pape pon, i'm still sumeone that learn to sumeone better inside n outside. aminnnn...^,^

~nak tag cik nadia....sebab dia bnyk support aku bile blogging n my problem...thankss fwenn :))

p/s: tambang bas uh da nek sengget jadik 4.20 kauuu!!! tersedak aku bile nak gi maran kau =,="

Ulasan

  1. hehehehehe.... thanks join.. terrbaeekkk lah kisah sejarah nihh... kelakar kan bila baca entri pertama kan???

    BalasPadam
  2. sandarkan pada kenangan..hehe

    BalasPadam
  3. wan_cikgumuzik.....x klakar mane pon...hahaha


    kiz....macam nak nanyi je...heheheh :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Leave Your Comment

Catatan popular daripada blog ini

hidup mesti kreatif!

ayat sentap, cinta & makan dalam

self-destruction