tanya sama hati...

hari yang penat. dah pindah rumah. nanti aku update pasal rumah baru okie. hancur plan nak jahit baju raya. kne jahit langsir pulokk doh. tape2 kite wat slow2 okie. saba na jannah. jangan nak nages pulak. (tiba2 masok pat nie plak kan)

berkisarkan hati...
~pada suatu hari yang indah tetapi telah dirosakkan oleh satu msg oleh sahabatku. (nmpk ngat ko neh bermuke2 kan...hoho)

WEh....ak dah x ok sangat dah neh..(lebih kurang cam ni msg dia)

~sori kawan, masa tu aku busy n penat n serabai n x kuase n tadek mood...huuu~~ tp mlm uh aku call balik. ckp tadek pape. KONON!! skali kau selambak dia kasi msg....

aku : hijau
dia : kuning

Mmg mse ak mcg kau yg  ak x ok tu mmg x ok la.  Mse ari jd tu ak sgt harap die wish but x. So, sblm ari jd uh abes  ak msg die via fb la. Then, die wish. Juz 2 or 3 mcg but the last one ak xreply da. Mse lepas send uh im a lil bit feel stupid n frust wif myself yg xleh thn ego sndri. Thenn...

amboi...frust nonggeng ko ey..then???

Xd la. haha. But the last mcg uh ak x rase cm nk reply da. U know what. Ak rase slame ni ak yg xbole nk lupe die sb ak still arap kitorg can hav a gud tall as a fren. Yela,kn kitorg lost contact sb ak xpuas ati pasal die ngan gurl uh. Tp lepas da tegur balik,ak rase ok cm xd pape yg blaku so dis is the time ak bole lepaskan tn n live without him. N suprisingly ak rase lega. Maybe sb this time ak stop mcg die ngan perasaan yg baek kot. Kalau ak tau lebih baek ak tegor die dr dulu kan. X yah sebok dok engt kat die je. Hah amek kau bapak panjg mcg. U should make my statement ni apart of ur blog tau. Serius wey, tulis la.

haha. okie2 tp bkn masa terdekat kot. sebok gila kot. senag aty ar neh an?

Haha. Ye r. So ak very the hepy now. Tgu jodoh dari ALLAH smpi je. Hehe. Gatal gler. ok la. Nk beradu dlu la. Esok nk keje. Eh lupe bitau ak beli komoik rm3o arini.

~jaga HATI anda~

As A Frend....

TAHNIAH!!!
CONGRATULATION!!!

meh aku kasi adiah untuk kau...:)


Kaunselor Cinta...

~ selalu gak aku neh di lantik jadi kaunselor cinta neh. padahal aku nk berkapel sekali pon x pernah. muahaha. berbalik semula pada kawan aku neh. masa kat matrik dulu. macam tu la dia. nmpak je gelak2 bagai macam orang gila, koya2 mengarut macam hampeh sekali kau. dalam hati ada taman kau!. well, manusia kan. ada taman gak. taman lebah?? erkkk!! bukan taman bunga?? hahaha. normal apa feeling2 semua kan.


Kumbang Dah Ada Bunga Sendiri...

kumbang carik pasangan idop...muahaha

~mungkin kita suka pada seseorang. tetapi orang itu dah suka pada yang lain. kita kecewa. ingatkan kita berdua punyai rasa yang sama tapi tidak. apakan daya cinta tak boleh dipaksa. (cewah!! ayat kau jiwo2 tu)
berkawan sekian lama kan. macam dikongsi. ada org cakap laki dan perempuan tak boleh jadik kawan baik nanty last2 kawin gak. yedak org ckp kan. ada betul juga tapi jodoh siapa tahu kan. kita berhak memilih siapa pasangan hidup tapi Allah tentukan juga akhirnya kan.

Treat Your Heart..
chumelll sngat la bebudak neh...
~rawat hati anda. pujuk semula. jangan hilang kepercayaan pada diri sendiri. lepaskan dengan rela. fulamak!!! (ayat berkarat tu lg...bhahaha). rawatlah hati anda dengan cinta NYA. pasti sembuh. tiada parut. x meningglkan kesan. x yah pakai losen segala nak hilangkan parut. x yah ambil ubat penenag supaya hati tenang.


Ulasan

Catat Ulasan

Leave Your Comment

Catatan popular daripada blog ini

hidup mesti kreatif!

ayat sentap, cinta & makan dalam

self-destruction