Segmen : Gadget Kesayanganku...

nak tunjukkan support pada one of my fav blogger. huhu. meh join reramai. ckp pasal gadget neh sbnrnye yg paling aku sayang ialah mp4 aku. tapi kne curikk. untunggggg =,="


~hincik muz taw citer kematian enset haku yang dulu. sedey ngat!!! dah!! jangan kenang perkara yang telah tiada. muahaha (mood bertukar normal....fuhhh).

CSL i68....




~yang ini aku baru pakai selama......hmmm. jap nak kire. hah x smpai pon sebulan. haha. kire neh enset urgent buat cukup syarat je ade enset. asal boley bacis2 suda. kira bersyukur ade weyh..muahaha

~haku dapat enset neh setelah dibelanje oleh apih. biarpon 70 hengget je harga kan. makaseh wahai abng haku yang tersayang. (kuat bodek punye adik..ahaksss). ak dah tulih kot pasal enset ini kan...


Ulasan

  1. wah comel oh handphone ne...hehe :)

    Thx join ye...

    BalasPadam
  2. sangat chomell. besa tapak tangan je.
    ~mudah hilang...hadehhh =,="~

    BalasPadam
  3. kite sama2 PEMINAT CSL ~ ihihhi :)

    BW dr segmen yg smaa

    BalasPadam
  4. hahaha...boley la tahan csl kan..
    yup..bace entry awak dah :)

    BalasPadam
  5. dekat mana ya ada jual lagi fon mcm tu?

    BalasPadam
  6. kat mana ada jual phone nih...kl ade?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Leave Your Comment

Catatan popular daripada blog ini

hidup mesti kreatif!

ayat sentap, cinta & makan dalam

self-destruction