kamek sayang kitak...

~dowhh nampak x sengalnya aku nak cakap sarawak? borang pon x isi lagi dah berangan nak cakap luar kan. muahaha. baru siap isi satu borang. lagi 19 borang menunggu untuk aku conteng. nanti aku citer pasal upu la.

Back to topik!!



~malas aku nak cakap banyak. korang dah paham kan gamba uh maksud dye ape? muahaha. gila ayat bongkak,takjub, ujub gila kau. aku pon sekodeng2 ar sape kah yang bertuah itu?? (bertuah la sangat kalau follow blog kau an =,=")









~si cantik manis. aku si huduh masam okeh. muahaha. blog syuhadah baru lagi. blog lama dia da maslah dunia. (ehh, pandai ko nak komen n review blog org kan). korang layan2 la blog dye. sama umur dengan saya tu 19 taon okeh. bukan 91 taon (nmpk muke ko berkedut bagai). tapi an dye neh macam akak diana. one of my faveberet blogger.



~kalau orang lain bagi award segala an. entah la. yg ak kasik neh award ker?? errkkk. entoh la ambe (selok ckp ganu plok). tapi lagu neh buat awak syuhadah!!! lagu neh saya rasa chomel buat awak yang baru lepas kecewa. jgn sedey2 ye yang. muahaha :)

p/s: sori saya amik gamba n print screen header blog awak tanpa kebenaran. nanty saya remove ye kalau awak nak....thee XD


Ulasan

  1. wah ! terharu gila muka saya yg ala-ala badjet cun tue terpangpang kt blog yg hebat ni . TQ *senyum sampai ke telinga

    BalasPadam
  2. @Syuhadah Hamizi

    x hebat la..biasa2 je. thanks sudi folow blog saya :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Leave Your Comment

Catatan popular daripada blog ini

hidup mesti kreatif!

ayat sentap, cinta & makan dalam

self-destruction