Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2013

dendang perantauan...*ini bukan cerita sedih okay*

Imej
~ hai gurls! how raya?? dah raya ke-5 dah kan. sronok dak? mestila kan. aku? seronok! beraya kat rumah kawan. kat mana? kat pusa, sarawak. nape tak balik rumah?. sebab aku buat short sem. kenapa buat short sem. sebab kongkonon tanak extend seba few subjek tak ambik lagi tapi gaya macam kne extend dah woi, gashakkk je lah. ehhhh, macam sesi soal jawab je...
~seperti yang di bagi tahu oleh inchik google, dari unimas ke pusa ambil masa 3 jam lebih. nan hadooooo kau 3 jam. masa pergi naik kereta incik askar which is balak kawan aku tuh dari jam 9 pagi lebih kurang sampai lebih kurang pukul 4 petang. ada lah dalam 6 jam. yang best nya kereta pack macam sardin. layannn je la. asal sampai. 

~ aku takde la ambil banyak sngat gambar. even gambar pagi raya tu pun kena paksa. kalau tak paksa, takde nya nak bergambor weh. takde. owh ye, gambar tu kat kawan aku. aku tak sempat ambil. esok2 la aku tepek kalau rajin. kehkehkeh *ok tak rajin sbnrnya*, ni sepupu kawan aku. baru 3 tahun. nasib la buda…