baik pilih cepat2.....!!!


~menaip dengan sebelah tangan mmg menyusahkan, sabo je la wehhhhh!!

bunga2 yg kembang dan x reti nak layuu....

ginger man rase nak gigit!!!
~aku wat felt di atas neh untuk CUCU TOKKI. u know what. sometimes bila kita sayang seseorang kita rasa nak give something that would make him or her remember us rite??. i'm always rite kan. muehehehe, ayat keji!!. aku ne x lah kaye nak kasi umoh sebijik. keterrr sebijik ke. i pad or i phone kan. tapi still aku nak kasi something kan. biorrrpon dok mahal kan. tapi ikhlassss kan (ayat puji diri pulak)....

~kalau lah aku ade keterrr, aku nak pusing satu mesia neh nak kutip cucu2 neh g jenjalan. duet ak bnyk aku nak wat trip tok cucu2 neh melancong. kalo bawak g umrah pon ok gak kan. hehehe. sebabnye cucu2 ne x penah nak jumpe. kenal kat fasebook jep. tapi somehow cucu2 neh boleh rapat, kacip lagi. tp bile tgk umo la kan. agak2 cam mimpi je nak jumpe. cucu2 neh da la merate duduk kan. tape lah cucu2 sume. ade jodoh kiterr jumpe kannn....

~cucu2 tokki sekalian. sila pilih mana yg berkenan. sape cepat dye dapat. nanti jgn lupe bitau alamat skali okehhhh. senang nak pos kan yep....:)



2 ulasan:

  1. bunge kat atas tu kerongsang ke?

    nak ginger man lah..hahahah

    nak bunge tapi kalo kerongsang, tak jadi la.eheheh

    BalasPadam
  2. yg uh mmg kerongsangg...hehehehe
    ~~buleyyy sokmoo :P

    BalasPadam

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD