orang tu nages satu liter je, yang kau nak nages satu baldi pesal??

Assalamualikum semua....:))

~ape kabor iman?? sihat dak?? ade kasi mkn dak?? ade kasi minum dak?? kalu tak sila solat ke, zikir ke hape ke sebelum baca blog haku. sebab nak bace blog aku kena ade kesabaran yang tinggi sikit. al maklum lah kejahatan mulut aku yang melampau kan. padahal kena troll sikit dah nak melalak. kehkehkeh...

sila ucapkan TAHNIAH...
~cepat!!! (anda dipaksa ok). hahaha. kenapa kah?? kerana saya telah bejaya menagis satu baldi (gile penipu kau). hahaha. siyes aku nages. terokkk gile. smapi pening pale. ase nak pecah je ase kan. kerana....

1 liter of tears....
~ cerita ini!!!!(tibe nak nages lg neh). cerita ini!!! huahuahua. (gile drama je le ko neh). dah cukup merapu. firstly, aku x minat korea jepon what so ever pon. itu dulu. tapi skng tah hape biol otak aku boleh layan lah pulak citer neh. tu yang citer neh dah berkurun baru nak tgk. mmg ketinggalan zaman betol lh kau kan. hadeee aku kesah??. konon nak tgk satu hari satu episode cam ak cite coffee prince. skali episode petame dah melalak sakan. pastu dah x reti nak berenti nages. tisu pon x sempat capai, lengan baju kau tibai. hadap terosss satu hari. hape pon x jalan keje kan =,="

~ whatever pon kan, ia buat aku terfikir.....dengan kudrat yg aku ada...
~berapa kali aku bersyukur??
~boleh aku malas??
~boleh aku buat alasan??
~berapa kali aku nikmati hidup seadanya??
~cepat aku brputus asa...

p/s : tp x berubah pon kau kan =,="

bile berfikir otak sosial...
~bile dah blaja pasal manusia neh, aku dok perhati org je lebih. diri sendiri tanak plak perhati kan. wakaka. kenape org bertindak begitu, ape rasional nya, ape motivasi manusia. bila aku tgk citer neh teibe teringat lecture psikologi aku. ok dye encemmm!!! hahaha. sub chapter psikologi :  reaksi manusia bila menghadapi kematian. demmmm!!! aku x study lg nak exam psikologi neh =,="

survey x rasmi...
~sekarang aku cenderung wat survey x rasmi. aku suke tanye member ak soklan pasal kehidupan. trimasss member ak yang berhempas pulas jawab soklan ak. gileee aku hargai. hohohoho. suke aku bile korang jawab dgn ikhlas. syanggg korang ketat2. espasially wa, cik aya, cha, sikin, shue, nadia, pjo....bnyk nye aku nak listkan plak kat sini..=,="




sory to pijo....
~festime aku minx maap ngan pjo neh. kalo ak gado ngan mamat neh x penah aku nak minx maap kau. gilee tinggi ego aku kan. huahua. x yah x troll aku sngt lah pjo. iyeee aku tahu aku salah. ak x reply msg kau. gile otak ak blurrr mse uh. dgn mood swing gile nye. tadokkk idea kot. soryyy gleee >,<. (fineee!!! pjo x cair kalo ak wat muke comel pon kan)


nota kaki psikologi kontemporari : thanks 4 accepting my point of view cik aya n alya :)). ur story teach me how to appreciate our frens more n more. see!!! inilah dikatakan blaja dari kehidupan kan. alya. saya mmg selalu nages. x caye tanye cik aya. ari2 wajib nages ok. naseb cik aya x lempang saye je dulu sebab suke nages...kihkihkih :D



1 ulasan:

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD