x yah nak merapu sangtlah kan...

selamat pagi semua!!
gila hape aku update blog pepagi. ok fine!! hari ini aku jiwa kacau. tapi jiwa kacau aku neh lain sedkit. menjadi gila tetiba. bergelak ketawe sakan tanpa alasan yang kukuh. tadok yang lawak sngat pon. tetibe menjerit x tentu pasal. padahal tadok yang scary sngt pon. tetibe stuck otak. nak bina ayat simple pon x jalan. tetibe tido awal pastu bagon pepagi buto. padahal x penah hayat aku buat camtu kan....

x payah nak merapu sngtlah kan...
~sebenarnya, aku x terringin pon nak tulis blog arini. tadok pape nak share ngan korang kot. TETAPI!!! ada lah kawan aku. dia jadik DOWN!! bukan sindrom dowm ok. aku tarik tinge kang!!. suka aku nak cakap

perempuan ibarat OMBAK, tatkala ada masanya airnya PASANG, dan adakalanya airnya SURUT, apa yang diperlukan hanyalah PENDENGAR yang setia, bukanya PENYELESAIAN....

yedokk mu??
~aku lah sebagai perempuan lah kan. setuju dua ratus persen denga satement itu. kerana apa?? kerana aku selalu alami. mau kau seminggu sekali. punye lah x bersemagatkan. hahaha. aku cepat putus asa, setiap kali aku begitu aku akan cari kawan. terima kasih kawan. aku selalu telepon kawan pastu buat ayat cami...

aku : weh aku sedeh doe...sedey gle...ase nak nages je...
kawan : asal plak neh??
aku : tah la...ase sedey gle wehh
kawan : ye la ko nak cerita je kan, meh aku tadah tinge denga cite ko...
aku : hahaha, gle understanding ar ko ne kan..
kawan : aku kenal ko bukan semalm tahu??

~korang cariklah buku Men are from mars, Women are from venus. penulis lelaki yang describe seorang wanita dengan jayanya. kadang2 x perlu ada sebab yang spesifik untuk perempuan merasa down. lelaki n perempuan x same. so don't expect perempuan to be rasional selalu cam laki ok. perempuan is emotional ok. tapi semestinya negative side je ok. then, mase tuh aku bz kot. aku x blas sangat. sori weh!!!!siyesss aku rasse nak tampo diri sendiri...tapi aku bz mase tuh. bz la sngt. mase aku down ade dye bz tok kau?? free je kan....aku mampu ckp ne je kat dye.....


~to fren. i'm sory!! seriously i meant it!! i can't be ur listener. ko x cerita pon masalah kau. what can i say is this....


and this....


~ur are strong enough fren that why i'm always looking for u when i weak...
~errrrkkkk?? ne gmbo hiasa je, sebab kau suke budak yg comel kan, tapi budak comel x suke kau pon kan...hahaha :P





2 ulasan:

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD