Dan untuk (memenuhi perintah) Tuhanmu, bersabarlah. (74:7)....

bila aku stress...
aku mampu menangis dimana2 jua. terutamanya masa solat. sujud yang begitu lama. kain telekung yang siap boleh diperah2 hasil air hujan dari celah mata. dalam toilet pon boleh kau. mase nak lelap mate pon boleh. selimut boleh jadi tisu kau. korang boleh??

bila aku stress...
aku mampu menghabiskan topup lime puloh hengget sehari. aku tepon nadia, kak ude, shue, lina, fyra, ina. cha, salwa dan sebaginya. ape yang aku cakap? aku x cakap pon. aku nges je. hahaha. korang boleh??

bila aku stress...
aku mampu habiskan doploh lime hengget untuk makan sahaja dalam sehari. pantang mane2 WAJIB ade makanan dalam beg. harus aku melantak banyk2. korang boleh??

bila aku stress...
aku mampu menyepahkan bilik aku smapi tadok tempat nak berpijak. segala tunggang tebalik. nak carik phone pon tah kemane. korang boleh??

bila aku stress...
aku mampu main game zombie vs plant sampai lappy mati sebab terlalu panas. padahal dok ulang level yang same je. x menag2 pon kan. korang boleh??

bila aku stress...
aku mampu menjadi manusia yang bisu. aku boleh senyap seharian smpi orang ingat aku dah bisu. pelik sngt ke kalau aku senyap ha?? korang boleh??

bila aku stress...
aku mampu tidor seharian. aku dah x reti cara untuk bagun dari katil. dimana2 sahaja. x kuasa aku nak hadap manusia.  baik aku membute. meyakitkan hati orang lain je bila hadap muka aku. korang boleh??

bila aku stress...
aku mampu memakai eyeliner setebal doploh inci. hobi aku untuk pakai eyeliner tetapi campuran eyeliner dan air mata telah meghasilkan satu effect makeup yang snagt bombastik iaitu SMOKY EYES. korang boleh??



The Reality!!!

V

V

V


V

V

V




V

V

V


V

V

V


V

V

V


V

V

V





Dan untuk (memenuhi perintah) Tuhanmu, bersabarlah. (74:7)

4 ulasan:

  1. menangis tuh kan elok...
    sy salu praktis mcm 2....hehe :)

    BalasPadam
  2. :'(
    aku boleh wat ko sakit aty byk2 kali.
    kau boleh?
    ngehehe

    BalasPadam
  3. jannah, bule dh buat part time jd the best pelakon air mata... haha, wat lolok jep. jgn mare... blaja baik2! jgn nangis smpai jd antu sudah yep :)

    BalasPadam
  4. isabell...jgan selalu sngat menagis. kawan saya kata...tapi saya menagis jugak..=,="

    nadia....hahahaha...aku boleh saba dengan kau. kau boleh?? wakakaka

    bhah...lolok la ye dokter bhah...:P

    BalasPadam

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD