"Blog List Lepak Bersama Muz"

~kala malam kian singkat. memaksa mata untuk celik semntara sahur, aku meyibok kan diri dengan al kesah blog. teringin nak kasi support pada blogger kegemaran aku. jom join reramai...


sila beraye ke rumah muz

~bila ku belek2 syarat permohonan segmen ini, tadeklah ketat sngat. tapi kan nak wat entry sal ape? ok la meh aku membebel. (sila amik kapas letak kat telinge kalau x tahan ok).

~first of all,blog neh sngt membantu aku, kerana apa? kerana aku neh dah la bengap sikit tang IT segala gadjet2 komputer segala neh. boley la membantu aku neh. siyes aku akan terjah setiap entry beliau.

~second, blognya sngtlah mesra readers. lajo je pon loading biarponn tenet cam siput.  x macam blog aku. berat nak mati. loading pon berjam segala.

~third, beliau rajin komen entry saya. hehehe. x kesah pon sbrnya sape nak komen blog saya cam cikai neh. cik anon pon nacrik gado pon saya alu2kan. trimas muz....

p/s: tiada unsur bodek membodek ok lam entry ne.....semua ikhlas dari aty yang kelabu asap neh...ececyhhh....





2 ulasan:

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD