jom scan blog anda..ade viruss x??


inilah faedah blogwalking. ley taw ilmu baru dan aku nak share kat korang.
penah x masuk satu laman web or sumething blog ke ape ke pahtu dye ade kuar gini..

WARNING!!! HARMFUL VIRUS DETECTED ON THIS SITE!!

jadi korang ley la test ngan mende ini. so pastikan korang punye blog is clean baru org nak datang komen n bace korang punyer blog...

http://ana-jannah.blogspot.com is CLEAN FROM VIRUS!!!

bley test kat sini....

~kadang2 kite sndri pon x taw ble blog da kne VIRUS atau pape kan. kerja2 HACKERS yang mmg tade keje nak sibok hal orang kan. jadi ambil la langkag berjaga2..huhuhu~~


2 ulasan:

  1. 0yeh~ bl0g kam0o ada virus mbun0h..haha

    BalasPadam
  2. hahaha..dan ianya akn membunohh kamoo..:P

    BalasPadam

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD