Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2014

kekasih hati

Imej
~sekali lagi bertemu kita di blog saya yang serba marhein. muahahahaha. mulakan dengan bismillah, dengan harapan siap menulis hingga boleh dipublishkan. aku dah tak percaya dah nak tulis blog sekerat lepas tu nak sambung balik. memanggggg tak lah aku nak sambung balik tulis idea tergantung tadi. idea dah lari. baiklahh, taip lelaju sebab kejap lagi ada kelas *menyempat eh kau nak membebel kat blog* =="
*kembali kepada topik* ~menyempatkan diri update Goodreads. so that aku boleh track in berapa banyak buku yang aku dah baca dan berapa banyak isi buku yang aku dah buat. wohaaaaaa. ayat berwawasan habis. 
buku kategori santai yang banyak sekali baca. terutamanya buku fixi dan indie book. buku yang boleh sekali harung dalam sehari dua atau sejam dua. bagi aku buku santai is not worth to buy and keep tapi kena baca. sebab ada juga ilmu sosial boleh dihadam. jadi, kita pinjam je la dari kawan. muahahahahaha. ayat berjimat-cermat. jadi terima kasih kepada peminjam2 buku seperti erika, …