Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2014

MATI

Imej
~dimulakan dengan Bismillah dengan niat mampu menghabiskan tulisan blog kali ini dengan jayanya. dah sebulan tak taip blog kan. bila tengok balik draft blog, banyak yang terbengkalai. ada dalam 15 post draft yag tak habis taip, idea tak jalan, digantung dari dipublish atas sebab berkait dengan orang lain ataupun  terlalu sensititif isu yang ditulis. 
Fiqh ‘Rebel’: Anak Muda Mesti Berdiri ~ baru baca blog ustaz hasrizal tadi, tu pasal rasa tergerak nak mencoretkan sesuatu. kalau aku online ada beberapa individu yang akan di stalk sesungguhnya....because they are simply amazing and inspiring :) 1. kak fynn jamal 2. benz ali 3. nazali noor 4. ustaz hasrizal - instagram sahaja 5. abang lepat 6. kak diana ~berbalik pada tajuk kita iaitu M.A.T.I atau mampuihhhh dalam bahasa kasarnya. sebab aku rasakan terlalu banyak kematian yang berlaku di seliling aku. dari orang yang begitu dekat dengan aku sehingga orang yang jauh tetapi tiada kaitan dengan aku. aku pun tak tahu nak rasa apa. tapi yang …