Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2014

laman bersawang

Imej
~hai girls. it's been a while. kalau blog aku ni divisualkan sebagai rumah, mesti dah bersawang hampir nak roboh. entah tak tahu kenapa dah hilang minat nak menulis blog. mungkin kerana dah ada instagram nak meroyan. mungkin kerana aku buat alasan tiada masa. mungkin kerana aku terlalu banyak difikirkan dan disampaikan tetapi tak tahu how to deliver it right. arghhhhhhh.....apa-apa pun, harini ini aku dah menulis kembali. sekarang tengah update dari fakulti. tadi baru habis tutor komputer. sejam je pun. tapi kalau dah sejam ko dok menjerit macam nak meletup anak tekak memang sakit la ye. seminggu mengajar 6 jam. hectic. ~i take social media seriously. because it represent who you are. sebab tu aku tak berapa minat nak up status pelik2. lagi-lagi kalau dekat facebook. and i a pretty defensive person. i won't let emotional and feeling over social media. TAPIIIIII....kalau tgk stegram aku memang panjang gila caption dia...haha.kalau dah perempuan tu membebel tak lari wei...tak l…