Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2013

small little things

Imej
~owh hai korang. buat muka blur sekejap ==". di makmal komputer boleh kan update blog. hikhok. *ini semua poyo*. owh, sekarang tgh sakit. sakit ape? sakit tekak. sakit common yg biasa dialami bagi org yang lembik antibodi seperti aku....haiiilaaaaaa T,T
~jadi penyelamat anak tekak aku ialah
................
~sakit tekak ni macam dah common bagi aku. sebab apa, mostly sebab air. air yg tak ditapis dengan bersih menyebabkan tekak ku yang manja ini mengalami reaksi allergik yang kadang2 sampi kahak berdarah dan tidak mampu mengeluarkan suara. overkan sakit nya. itulah hakikiat yg sbnrya terpaksa ku tanggung...(ini lagi over)



~sebagai orang yg selalu mencucuk telinga dengan mp3 dr muhaya, dan tertangkap lah dek telinga ku kata2 keramat beliau...


kita sakit bukan sebab penyakit tu yang kuat,kita sakit sebab mmg antibodi kita yang lemah,org lain sihat je tapi kita yang selalu sakit.kenapa antibodi kita yg lemah?
sebab kita orang yang negatif,bila fikir negatif, kita keluarkan aura negati…