Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2012

nak buat pahala tak???

Imej
~hye peepsss!!! morning sunshineee...*sila depa kan tangan anda sambil menghirup udara pagi yg nyaman*...muehehehe...grengggggg!!! bnyk betul sound effect kan... nak share dgn kamu semua yang tersangat dan paling awesome ^^, few books that read recently.....
pesanan khidmad masyarakat : sila buka otak, minda anda untuk terima sesuatu yang baru....ngehngeh :D
Contengan Jalanan By Hlovate 

~again and again. baku ini pinjam dari lovely cousin Kak N. selalu je dengar member cakap hlovate bagus gila penulisan dia. da nmpk buku ni kat rumah Kak N, kita sebat la kan. muehehe. first thing is, nak baca buku ne dari mana eh. depan ke blakang. tgk same je. dua2 adalah depan. i was like, gila kreatif buat novel macam ne kan...however...i learn that...tak kira bagimana permulaan hidup kita yg penting ending nya mana kita nak bawak.....^^,
~second is...rasa macam baca kisah pasal diri sendiri. dalam novel tu macam watak K Square.... nasib K Square tu laki je dalam novel tu n those part yg seni n muzi…