Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2012

chill je la kan

Imej
~hye peepsss!! i'm homeee!!! seriouslyy, at my room with my brother yg x reti2 bahawasanya yang dia laki tapi gatal nak tido ngan kakak dia. ok dia kata rindu kat kakak yg selalu cerita kisah nabi sebelum tidur kat dia. akuuuu.....garu2 pale dah habis modal nk cerita kisah nabi apa lagi...=="


~sume barang dalam storrr adalah sebnyk 11 barang dengan bayaran sebanyk rm19. kauuuu ada??? org cakp aku terlalu baik hati, senang dimanipulasikan, senang diambil kesempatan. org kata. tapi yg akuuu ini rasa. we are what we think. kita rasa org ambil kesempatan, makanya kita akan bertindak seperti org yg diambil kesempatan. tak ikhlas nak tolong. kalau yang parah sikit tinggal je barang2 tu. lantakkk lah. bukan barang aku pun kan. akuuuu??? cuba mengambil yg baikkkk meskipun rasa itu dipaksa. redhakan lahhhhh wahai hati *tepuk2 dada kuat2*



~ again n again. org aku cakap aku selalu diambil kesempatan. tipulah kalau cakap aku x rasa papekan. aku juga terasa. tapi bagaimana aku sendiri yg a…

musim imtihan...

Imej
heyyy peeps :) tadi update blog kedua.... 
~terkaku di pintu ilmu~
idea...~x leh blah. time2 stuck otak boleh datang idea. time rase nak paksa otak masuk jawapan, idea pulak yang masuk. tahan idea lari kita tulis. kar blakang ketas soklan.kahkahkah. bagusss gila aku kan. lajuuu pulak masukkk an. x sekat2 idea masuk. bhahaha. hantok2 pale =="
masa itu platinum...~org muda x suka pakai emas sngt walaupun berharga. suka pakai platinum. kahkah. padahal jual x la dpt duit sngt kan. spesis manusia budak baik aku wei. selagi masa x abes selagi uh dok tercongok macam patung lam dewan exam. x pun tido. aku x kan keluar dari dewan exam biarpun aku da lama siap. bagi aku la kan, selagi ada masa selagi uh aku dudk kat situ. idea boleh datang bila2. masa tu la boleh baiki...so x kan keluar ayat macam..."rugi gile aku x dok smpi abes, kalo x idea mesti datang bnyk biarpun last2"..at least aku x menyesal sebab x gunakan masa dgn sebaiknya...
selalu kan jadi....
tangan mendagu, mata terlayu,

orang yang kata...

Imej
buat kesekian kali nya...aku ada blog lagi satu..kahkah...x de keje tambah keje an...wkakaka
~org kata aku boleh jadik kaunselor~hoyeahhhh!!! jadik kaunselor cinta. jadik kaunselor masalah. pendengar yg bagus. kahkah. puji diri sendiri. dulu aku penah bercita2 nak jadik kaunselor. tapi ape kan daya. rezeki x ke situ. kelakar kan. bila tang nak nasihat org. kasi advice kaw2 punya. alih2 bila diri sendiri ade maslah. ape pon x boleh =="
~org kata aku patut jadi fasion designer~yeahhh!!! menjahit is my passion. yeee, aku suka menjahit. snagt suka. aku blaja jahit baju masa abes spm. smapi skang aku buat bisnes dengn skill menjahit aku. dah terpikir dah raye neh nak tambah manik smpi x leh angkat lengan baju. kasi berat. aku selalu tolong budak fasion designer untuk kerja diaorg. kalau x pegang jarum seminggu rasa macam gatal je tangan.
~org kata aku patut jadik komputer programmer~woahhhhh!!! yeppp. aku suka komputer. aku gila internet. assigment laman web aku buat sendiri. nak pecah p…