Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2012

follower yg gedikkk gila...

Imej
~jom terjahhhh!! ke blog si gedik ini.....wakakaka
Like A Paradise
~faham x bila bila org yg ke 200 tuh adalah kawan kiterrr sendiri.  tup2 dah ade bloggg kau nyahhh!! dah la x bising2 tetibe ade blog. dah la blog dye lagi cantik dari kiterrr (sila baca dengan nada jeles). dok msg2 tetiap ari tetibe ade bloggg yep. kelasss kay nyahhh!! kenak nya sik madah sama kamek??
~ye la. member uh dok tgk kiter jep yg sibok2 memblog kan diri. dye pon nak jugak kan. ambikkk lahhh. blogspot neh bukan aku punya kan. wahahaha. tape2. nanti i jadik stalkerr u okayy. 


~ dan aku sangt lah x paham. cun2 je entry aku neh yg ke 300 kan. dengan folower yg ke 200... dan entry ke 300. adakah anda gunakan sebarang formula matematik untuk dapat kan nombor yg bertuah ini?? mentang2 lah blaja major math kan. wakakaka. apa lag. stalkerrr lah blogger neh :P

~ aku dah letak disclaimer kat tepi tuh. sesape yg datng sila2 jenguk2 jap. nak masuk umah org ade adat dye. nye adat umah sayerrr. wakakaka. saya suka orang tegur s…

skill mempertahankan diri...

Imej
~hari ahad semuaaa!! dah masuk isnin pon. x sedar diri esok nak kuliah dah kau. sebenarnya aku nak amik nota kat morpheus unimas. entah apa masalah nya x boleh masuk aku x tahu. smpi aku boleh nak ber facebook bagai, ber blogger segala. dah tentu bukan masalah line tent kan. nak slahkan siapa aku x tahu. kang x pasal2 kena tettttt. ok cukup....
~meh nak aku mengeluarkan fakta yang "korang nak baca boleh, nak pecaya terpulang"....
DEFENSE MECHANISMcara untuk mengurangkan rasa takut dalam berbagai cara untuk menidakkan realiti

 ~ aku dapat komen macam neh kat entry sebelum neh. huahua, seriously, aku macam =,=". paham kan maksud aku. pastu, aku pon byk fikir. neh mesti keje member aku yg nak troll aku. sapelah sangat yg baca blog aku kan. lantak arh. tetibe aku fikir, macam mana aku nak respon....
REPRESSION...~ seseorang itu mengalami trauma yg teramat. smpi lupa kejadian itu pernah nerlaku. kalau aku respon sebegini macam melampau sngt kan. smpi aku lupa yg ade org komen ma…

inferior...

Imej
~dah lama x membebel kan aku. ok fine lah. aku bz. kerana start semester baru. bnyk sngt hal kan. tutor batal petang neh. sooooooo, aku leh bebel dan mempoyokan diri sendiri. padahalll ade je keje len. tapi aku rasa macam nak bercakap pasal sesuatu...
INFERIOR
A person lower in rank, status, or accomplishment than another.
~okayy ye, tuan2 dan puan2 semua. dah tahu kan maksud dye. pernah rasa??? aku pernah sngt...
cerita satu :bila akak aku dapat result baikkkk punya mase PMR. alaaaa, PMR je pon kan. tapi mase tuh teraseee kot. dye macam keturunan taw. kalau akak ko dpt banyak neh. ko x kan lebih punye dari dye. akak lah yang paling best. seriouss aku pernah rasa. adik aku takut nak masuk matrik sebab aku pernah LULUS BERSYARAT kat matrik so dye takut nak masuk matrik. tapi akhirnya result dye 3.00 ke atas jugak kan. dalam family rase inferior tuh biasa. nak2 bila parents banding2 kan anak2. kalau kadang2 boleh lah jadik motivasi. tapi kalau dah tetiap kali exam dok ungkit menda sama mmg …

what can I say??

Imej
~Alhamdulillah~
tu yang mampu aku katakan. Ya Allah seksenye =,=". buat untuk aku dan kawan.konfem aku mintak SCR sponser sebulan dengau lepas neh member. x kire arh.wakakaka. harap2 x de yg salah or kena betul kan g. kalau x melepas lah kau. inilah hasil dye....



macam biasa aku selalu berfikir. bajet macam org pandai nak berfikir. x kire arh. ade akal guna lah kan. muahahahaha....

~firsly, subjek ape nak amek. subjek core n generik haruslah ambil kan. tgk buku panduan. sila ambil subjek sekian...sekian...sekian. ok ambil. tapi nak fight tok subjek generik... Allah!! sekse kau. result last sem aku not bad. bagi org macam aku yg datng kuliah tok tido. then dapat result begitu, bak kata kawan2 aku..."quite impressive"...org yg x tido n blaja tp kena repeat. Alhamdulillah, aku lepas. walau ada kata2 yg sakit aku dengr. aku terfikir nak penuhkan 22 kredit atau tidak. aku bukan cerdik pnadai. tapi aku x nak membebankan. lastly aku decide, aku amik 19 kredit je. nak amik full m…

this is crap....

Imej
~somehow aku rasa all of this is crap. nampk sangt aku tired with all of this kan. dear god!!! i hate this. urghhhh!!! tarik2 rambot. lompat2 x tentu hala. jerit macam org gila. itu lah aku rasa. somehow i need somthing to make myself normal. erkkkk??? normal??
NORMAL is not in my DNA
~yuppp!!! semenjak 2 menjak neh aku berfikir. bnyk sngt. firstly DUIT! dgn duet PTPTN aku. ade lah lam 2+++. nak kena tolak YURAN, KOLEJ, BROADBAND, TIKET FLIGHT, MAKAN, BAJU PERSATUAN, bla...bla...bla... Guess what!!!! baki dye RM -500. ade ke baki negatif?? yupp...that means duet x cukup. mane aku nak cekau. iyeahhh!!!....dengan muka yg macam ----> =,="
~somehow aku terfikir. duet yg x cukup or nafsu kita yg terlalu besar or aku yg x reti bersyukur. let's say makan lah kan. aku bajet sehari rm10. yg neh dah termasuk aku yg masak sekali sekala. sarapan dah berape. degan gila makan askem aku sehari mau 2 3 batang nak sebat. monster ke ape aku neh? okeyyy. lets cut to half lah. rm5 sehari. okay w…
Imej
~today is the best day ever happen in my life. bila kita berjauhn dengan rakan baru rasa how much kita sayang mereka sangt2.....kesat air mate jatuh. hahahaha. awal2 da tacink. on offense. aku tgh tacink ne pon. jiwa kental pon ade jugak sensitip lagi.nak cerita dari pagi ke?? oyeahhh dayah. ko da tgk drama aku dengan akak aku kan. sadis x? wakakaka. ade jugak aku nak kutuk akak sendirik kn. wakakaka.
~nak tggu si ame konon2 x nak datang. nak balas dendam kat ayob ar tuh kan. ok fineeee. aku yang men spoilll kan amende tuh. baru nak tgk ayob cuak kot. bagi tempahan felt si ame neh. sori lah ame. arap2 kena ngan taste kau. soronok ye dayah n tirah ko wat drama kan. aku tanye nak wat saiz brape. dye cakap free size. fine lah. first time aku buat free size ngan felt kan. siap bagi contoh seperti kat bawah lagi kau. photoshop uh. aja sayeee oleh?? muahahaha. kan bagos kalau sume yg tempah bagi design sendirik. x payah aku pk susah nak letak ape. kang mule x kena ngan taste kan. nk2 kalau d…