A bites




Aku paling pantang  kalau  orang konon nak bagi nasihat. Aku paling pantang kalau orang bagi  aku the 'you have to live on' or 'jangan ikutkan hati sangat" line. Helo...lain kali kalau nak menyampuk  hal orang bagi salam. To play the game , learn the rules. Things're easier  said than done. Semua orang boleh kata 'live on '....get a grip'....lalala...yada yada...Take a bite from my plate, chew, telan, then you talk. Jangan pandai-pandai nak buat pandai la kalau tak nak faham. Duh....gaya macam dah tahu sangat je apa yang aku dah buat untuk tahan semua ni selama ni.

Rooftop Rant, Hlovate


Tuhan...
yang pegang hati aku
yang membolak-balikkan nya
yang tahu semua aku pendam
yang faham lebih dari aku sendiri

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD