nak buat entry sentap la pulak...

Assalamualaikum semua..:))

~selamat pagi buta ye. dah solat subuh?? kat sarawak ne dah subuh pukul 5 dah. kat semenjung pukul 6 kan. aku x tido dari semalam. yeahhh!!! i'm born to be nocturnal....erkkk?? hahaha...dah2...back to topik!!!


Konon Ustadzahhh Wannabe...
~huahuahua. x ley blah ayat kau jannah. neh ade kawan baik haku menanyakan soklan neh ke aku. gile ase macam nak gile aku pikir jawapan kau. sokalan neh dah berkepuk mau sebulan aku dok peram. habes sume org aku tanye nak jwb soklan neh. dari ke rumate aku,member kacip segala,  naqibah aku, ketua lajnah aku, even timbalan pengerusi surau aku terjah. still, aku x ley jawab. ade point tapi nak tulis dlm bentuk yang proper ak x reti. sumber x cukup. siyesss soklan neh buat aku guling2 atas katil....pastu tido...kihkih =,="


sape ley jawab???

to my best fwen.....ini jawapan dye.....

V

V

V

V

V






~mau video neh aku ulang sepoloh berpuloh2 kali. siyesss aku ckp. kelakar lah. tapi pengisian dye ade. tgk part yg last uh. adelah jawapan ye my best fwen. huahuahua.  jgn nak skip2. aku tampa kang. hahaha. ade satu ayat yang buat aku berfikir panjang. panjang gile smpi bawak masok mimpi. hikhikhik >,<

WE NEED MORE MEN LESS BOY
WE NEED WOMEN LESS GIRL
(SILA RENUNGKAN AYAT INI)


Bace yang ne gak!!
~yang neh aku dah lame jumpe artikel neh. cara tulisan yg agak kasar sikit. tapi aku suke point dye. sila baca ok. dah itu lah prinsip yang aku pogang bile cakap tang kapel2 neh. x yah nak haram2 sangtlah. baca dan faham ok....



Aku dah dewasa!!!
~aku nak g amik test. hambik kau kena tinggal ngan member. sape suh lembab sngt kan bersiap. dah jalan sensorang. selamber je lah kan. tgh syok tgk jalan, gile takut jatuh kau. dah la jalan licin. kalau jatuh mau haru aku??? jatuh martabat aku weh. hahaha. then tetibe ade seseorang bagi salam. sila bayang macam dlm drama melayu tipikal. aku pon menoleh. ade lah seorang mamat neh. course mate ak. dah name nak gi amik test kan. terpakse lah aku bejalan dgn mamat uh. gile rase nak lari je. jalan dgn laki??? x penah hayat aku jalan berdua ngan laki semenjak masok u neh. nak ckp pon bile penting2 je. jadah aku nak borak panjang2. bek aku tido kan. entah kenape lah aku nak larik ar??? entah rase segan. sejak masok u neh. idop ak terasing sket ngan laki. tapi ak x kesah sngt pon. aku ade kawan pompuan. x heran sgt laki neh. kehkehkeh. cik aya ckp aku dah dewasa. OWHHH SNAPPP!!!. bnyk lah kau cik aya. aku rase nak lempang ko je kalo ko dpn ak =,="


Kita pegang nilai yang berbeza...
~aku neh suke buat lawatan jejak kasih dari bilik ke bilik. ade je aku nak nyibok kat bilik2 len. ade lah sekali tuh aku beborak ngan hosmate ak...

hosmate : jannah ade pakwe...??
aku : tadok...
hosmate : siyess??? skali pon x penah??
aku : x penah la yang oiii...
hosmate : ehhhh...x best nye idop kau...
aku : perlu ke ade pakwe segala neh...
hosmate : perlu kot!!! dah tu ko nak kawen gan laki mane2 yg ko x kenal. pastu kawen gtu je??
aku : x de lah smpi camtu, tapi nak kawen x perlu carik pakwe kan...x wajib pon...
hosmate : perlu!! kang ko dpt laki yang jahat...depan ma ayah ko je bek...ble jadi laki ko sebrnye jahat...cane??
aku : tu la fungsi dye berkenalan dulu, x gile ke jumpe laki cam warak serban celak segala pastu kawen??
hosmate : carikkk la jannah oiii...ko x sunyi ke??
aku : aku da bnyk kawan dah nak mengisi kesyunyian ak...dah cukup ok
hosmate : pompuan je ke??
aku : ho la....kawan laki ade lah 2 3 kerat yg ak bek...
hosmate : x ley bayang aku jannah oiii...cane ko nak kawen ehh...aku pulak yg seram...
aku : hahaha...kita pegang nilai yg berbeza...sebab tuh len...tapi x pe..ak kawen ak sponser tiket dari sarawak ke pahang eh...
hosmate : hahaha...terbaik lah!! hotel skali tempah eh....
aku : lebih2 pulak dakk neh...

~mencari pasangan bila BERSEDIA bukan bila SUNYI~




2 ulasan:

  1. Akak pun tak pernah ada pak we... Jodoh Allah tentukan. Dah kahwin, suami ni lah pak we...Lagi best, bercinta lepas kahwin.... Tak caya Ana Jannah boleh try ;p

    BalasPadam
  2. amboiii kakk!!! bkn try skrng lah...haha...:D

    *boleh eh main try2 ke?? hahaha

    BalasPadam

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD