cuakk!!! cincin tunang ilang T,T

Assalamualaikum semua....

~cincin aku ilang, sebenarya da dua ari ilang, ok kita buat kool je. gile aku syang kot cincin neh. masok ari ke 3 x jumpe lg. cuakkk!!! rase kosong je jari kan. mule ar menggagau carikk. tarik tilam, selongkar rak last2 jumpe bawah katil, bolehhhh main sorok2 dengan aku??

story satu...
~aku lepak2 kat surau. then ade lah member neh ckp "untunglah ade orang tu dah berpunya". aku pandang kiri kanan. bdk sebelah pandang aku balik. apehal?? budak sebelah cakap "awak lah". mak aihhh, tercekikkk aku denga. "aishhh, mane ade kapel2 neh" aku balas. "eleh, dye dah tunang tgk jari lah" budak tuh bagi bukti. spontan aku tunjuk cincin kat jari manis tangan kiri. "yang ini?? Ya Allah, beli kat kat Tabau Jaya je pon. sepoloh hengget" mau je ak gelak2 macam org gila. kontrolll diri. "laaaa, cincin uh lawa sngt, macam cincin tunang" sebek sebentar budak tuh. "welll, tgk org yang pakai lah, mesti lawa pape pon pakai kan". ok!! ini ada unsur2 beraseee ok....hahaha

ni lah cincin tunang mak...cantikk kan :)
story dua...
~orang sekeliling ak selalu tnya aku, aku ne normal x?? in sex orientation i mean. hahaha. disebabkan aku suke AMBER group f(x), aku in relationship ngan pompuan kat fb, sebab satu picture kat dekstop lappy aku ngan member pompuan yg mereka ingat boyfrend aku, sebab aku selalu mesej ngan pompuan. sebab dunia aku dengan pompuan je. macam laki x de je. boleh x aku nak gelak guling2??. gila pelikk kan bila pompuan tudung labuh jadik les kan. hahahaha. member ak ade cakap....

Kau cakap die (budak2 yg ingat aku les),kau mmg suke pompuan. Sb kau pompuan. Tp ske sbb 
kau ngn pompuan uh sekepale. Understanding n  bla bla bla. Kau x de BF bukan sebab kau waiting for a GF. Tp sbb x de laki yang bole menyebabkan kau ade feeling selesa melebihi ble ngan kwn pompuan


So!!! i'm waiting for Mr Right...^,^


~amboiii, gatal ye kau!!! rase nak lempang je muke kau ne kan. finee!!! first thing first. blaja n blaja dulu. degree dulu lah cik jannah oiii. so!! Mr Right, sila tggu saya abes blaja ok (tah sape2 nak jadik Mr Right aku kan...muhahaha). asal tibe ase diri dah besa bile ckp pasal laki2, kawen2 neh?? kihkihkih...

4 ulasan:

  1. Laa...betul macam cincin tunang akak dulu2 je..hehehe

    BalasPadam
  2. hehehehe....patot lah org ingat saya dah tunang..=,="

    BalasPadam
  3. uuuu dah tunang~~ekeke
    aku pon ade cincin tunang weh.=)


    *waiting for mr.right too
    =p

    BalasPadam
  4. akoo pae...awokkk jeles kan ngan saya :P

    BalasPadam

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD