i'm totally sarcastic...

~aku amik test neh kat BLOGTHINS. gila aku suka kot amik test kat situ. neh dye. meh aku explain sarcastic tu ape.

describing a type of humor. People who are sarcastic usually annoy the hell out of everyone who cant get their jokes. They also piss people off by going too far and accidentaly offending them.


translate versi aku...

sejenis gurauan. dalam bahasa kasarnya "menganjing".


~ bile aku tgk. selok aku gelok macam aku x puasa je. hahaha. You're sweet as a baby bunny (gila bapak shuwett aku weii..hahah). Seriously. though you have a sharp tounge - and you aren't afraid to uses it (memang mulut aku laser tahap membunuh pon...muahaha). and if people are too wimpy to deal with your attitude, then too bad. so sad. (hahaha..entah sape buley tahan ngan perangai aku wei...harharhar). 
konklusi, aku x kuat ngajing pon tapi gurauan aku je yang jahat...muahaha


~neh satu lagi test buat aku gelak macam orang gila. aku wondering. aku neh pompuan an. muahahaha. asal tibe laki?? When you communicate, you like to get to the point. (senag kan cakp direct..x yah nak kias segala bagai). You're not afraid to say what's on your mind - and leave it at that (aku ade pendapat aku n korang ade pndapat korang....so,trime je la kan). Talking about your emotions, you rather keep them to yourself. (mungkin neh sebab aku suka nages neh..suka ngat pendam2 masalah kan). You prefer solving problem to wallowing in your sorrows. (yeah!! setel maslah sndiri tapi otw nak setel maslah tu gila bagai aku stress,nages mcm org skizo...haha). konklusi, mungkin aku berkomunikasi MACAM laki tapi aku stil perempuan ok..sensitif uh ade lg ok.

they are my frend all day!!!!

salwa, cha, ina...boley dak kite jupe..muahaha
~erkk?? asal ada macik 3 org neh...muahaha. nak citer la neh. all my days are boring. seriously boring gila. bagon umah kosng. men tenet. then, makan tido. but these 3 gurl save my days. hehehe (bangge ork korang ork). pas msg tepon. engat nak berwebcam. pah ceroh aku nak instal skype an. hahaha. aku dok berkepit ngan enset kerana 3 anak dara neh. bkn msg pe sngt pon kan. just it's better then ckp ngan dinding kan ina. haha. aku tadek pakwe nak dok bermesej n callling2 selalu kan cha. so korang la mangsa aku. just wanna say this....

~my tongue sometimes bad n hardly being gud. this is me. love u all coz accepting who i am~

ps : ina thanks 4 da recipe..haha
cha...kite kne blaja besaba lg kot..hehe
wa...ak x ilang agi ok...muahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD