hape lah kreatif aku neh...

hangin aku x bek dowh skang neh. layan. start aku bebel bek aku berenti skang ne. kang tadek fulstop susa nak!!

Back to topik!!!
~hape tang mane aku kretif aku x taw la nak. yang pasti aku dah siapkan blog ke 3 aku jahanmkan. cam hape aku wat weh. serius aku wat ikot sedap mata aku je. tp kali ni aku wat pakai minima templet je, lg senang nak edit!!. aku wat mane yang mampu je yang. nak kasi mood berblog korang uh terangsang sket.


ape korang rase?? cantik? buruk?? komen la


mama maziana


~aku harap mama suke ape aku wat. mate kite len. nak2 aku pakai spek. len sket nampk nye. muahaha. tp tang header dye aku suka sngt!!! cntik tgk pompuan uh. cam mama gak!!. siyes mama neh ayu. cane la ley kawan ngn aku yang jalan bersepah,...bla...bla...bla...cukup. tapi sku masih blur tahap dewa dewi ngan koding2 dye. nape la aku x amik komputer an. harhar(ketawa cik aya).

Nak kasi advice sket neh...
~dayah mintak aku wat header dye. aku suh la carik width header dye. susa nak ckp msg je. nak tepon kayo plak aku weh. bace ye cik dayah ye. nanty kasi taw aku. senag aku nak jahanmkan blog kau plak. muahaha (kejam aku gelak uh)

1. Dashboard > Design > Edit Html

2. Tekan Crtl + F , dan cari kod kat bawah ni :

#header-wrapper {
width:750px;
margin:0 auto 10px;
border:1px solid $bordercolor;
}

*yang kaler merah tu la width dye!!!. ha kasi la cepat ye.(padahal header shu pon ko x wat lg kan...muahaha)

12 ulasan:

  1. wahh wat la utk akoo sekali~
    heheh =)

    BalasPadam
  2. hohhoho
    mana ada jahanamnya
    elok jer den tgok hah
    ceria

    BalasPadam
  3. eleh. padahal nak suh org puji tuh. haha.
    mekaseh la tampal nma aku slali. terharu~ hahahaha :)

    BalasPadam
  4. @akoo pae

    hihihih...saya neh amatur je..:)

    BalasPadam
  5. @Hans

    ~ saya rasa dah jahanam pon...hihihih

    BalasPadam
  6. @cik aya

    ~excuse me!!! harharhar....ak mmg suke tampal name ko merate pon..:P

    BalasPadam
  7. Azam baru nih... sempena Ramadhan ke?

    BalasPadam
  8. puas dah aku telek2 width tu..xde pon...aku da bg nyawe blog aku kat ko..ape lg..sile lah ko jahanamkan ape patot...:)

    BalasPadam
  9. @hidayahassim

    redha benor ko aku nak jahanamkan blog ko...muahaha :P

    BalasPadam
  10. wah pandai buat header ek?? boleh la tolong buatkan satu kan. hehe

    BalasPadam
  11. @muhamadsufian89

    header bias2 je...pakai GIMP je pon..x mahir pon..:)

    BalasPadam

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD