bila orang temankan aku sopink....

tadi menteri besar terengganu datang umah. tgk papa (baca: ayah angkat). 1 mei genap 3 tahun papa stroke. tapi alhamdulillah papa semakin ok. tapi ingatan macam budak2 lagi. sekejap je datang umah x sampai 20 minit pon. terkejut kot. sekali rombongan mak ngah MERAH uh. Skuad Penyayang UMNO la katakan. layan orang datang rumahkan. layannn saja...muahahha

macam-macam hal....
~balik ganu neh macam2 barang aku rosak. pas henset sandal aku pulak. sandal yang aku dok heret selame 4 tahun dah tamat riwayat. tadi gi carik ngan apih dan ibu. masalah betol la. dah jumpa yang berkenan tade saiz pulakk!! bengang x bengang nya aku.

spesis aku...
~kasut pompuan sory sket. hadap aku high heals doploh inci nak berjalan. patah riuk tulang aku kang. pakai kasut pompuan nak gi kuliah tu pon terpaksa. berkerja sane sini ngan ke kuliah ngan kasut yang bertumit? what the fatimah? skill aku nak berjalan pakai sandal laki ok. selipa?? x pakai sebab aku sentiasa pakai stokin. ape jadah nak masok ibu jari kat slipa klu pakai stokin kan. nampak x bertapa cerewet nya aku?? sape x nmpak meh aku kasi kanta pembesar...nak???

sopink2...
~dah name aku cerewet kan. pah cerohh nak carik yang berkenan. nak kaki aku saiz 5 kau. carik sandal laki ngan saiz 5. ade?? untung sngat la kalau dapatkan. hantar kaki ke kilang ar biar dapat spesial punye tok aku. aku yang cerewet malas nak susahkan orang. biar aku susahkan diri sendiri. tu yang aku x suka carik barang dengan laki. kalau ngan kawan pompuan pon aku tgk jenis orang. yang x penyabar bek x payah gi biarpon kawan. baik aku beli barang sensorang. senang. x yah hadap muke orang yang bosan ngan perangai aku. annoying yang keterlaluan.... 

cerita tadi....
~penyabar plak kan abng aku ngan perangai aku. muahaha. naseb taste aku ngan apih tu lebih kurang je. last2 tadok saiz. nak kau 5 kedai tawaf. aku tanak ar jalan ngan apih sebab pesen laki dok penyabar sket. hadap aku. last2, tesen x tensen nye aku bedal je stu sandal. harge lapan belas henggit. ibu suh aku beli yang seratus. kauu??? mungkin kualiti dye bagos. again. aku tak suke barang aku dengan duet orang. cukup la ade sandel tu kan. mungkin kalau aku jadik solehah sket ley la tahan 5 bulan. wakakaka. jenis jalan bersepah. nak tahan gane la kan. muahahahh...

2 ulasan:

  1. hehe...
    ne kali shopping nak sedia exercise satu minggu sebelum shopping ne...

    BalasPadam
  2. hahaha....kne kuat semangat la kalau nak sopink..hahah

    BalasPadam

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD