kisah ku...dan hidupku...




"Kata-kata cinta terucap indah
Mengalun berzikir di kidung doaku
Sakit yang kurasa biar jadi penawar dosaku
Butir-butir cinta air mataku
Teringat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya ilahi....
Muhasabah cintaku... "

beralun ringtone enset ana...hurmmm...msg dari shue...esok nak MUET kot....blaja la kami bersama meskipun jarak memisahkan....hehehehe....


"Hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what we have left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit of me and you
For another chance
And let's pray for a beautiful world
A beautiful world I share with you"


beralun lagi ringtone enset ana...siapalah yang tepon mlm2 ne....kak ude is calling u.....hehehehe....

"Assalamualaikum kak ude....elo2.....sape uh....wahahahaha".....boley gitu skali ana jwb tepon kak ude...hahaha...rindooo sme dye n mereka...da lame x borak....rase nyer tah bape lame x borak....then muncul la topik ni....

kak ude...jannah..pe citer skang...da lme x tepon org...org da x taw pe jd kat jannah.....


ana jwb....ala base2 la kak ude....nages...gembira...patu nages blek...tapi bnyak nages la...hehehe


kak ude...tgk...asik nages je...cte ar kat org...


ana jwb...kak ude...bnyk jannah blaja...mmg mata mengis...tapi hati ini belajar...jadi lebih tabah...


kak ude....jannah cte ar kt blog..nanty org bce n komen bnyk2....


ana jwb...karut ar kak ude...mals la...hehehe...





Blogku..


kenagan lama disinggap...meneroka dunia blog dari awal form 5...tapi mals nak update...hostel lg...exam lg...bnyk mende...rajin menulis bila abis spm...biasala x de keje an...hanya menulis apa yang berlaku seharian....di ambil patinya untuk pengajaran...

Belajar...

tidak ana sangka...ada juga yg berminat dengan blog ana ini....tiada apa yang menarik....banyk berlaku....sakit hati ini...belajar dari kesilapan...blog bukan diari....yeah....blog bukan diari....yang boleh ana cerita apa saja...kerana apa yang ana tulis org nilai....org ambil pengajaran....kalau blog yang private untuk diri sendiri boleh la nak tulih pe je....sedar atau tidak tiap huruf yang di taip lalu membentuk perkataan dan menjadi ayat boleh menjadi fitnah walaupun diri sendiri x berniat....bertapa berhati2 dalam menulis...

PENA ITU LEBIH TAJAM DARI MATA PEDANG

Pengisian....

biarlah apa yang ana tulis itu adalah ilmu, pendapat atau cetusan rasa an di kala idea datang, atau sesuatu yang baik dan ana mahu kongsikan bersama......x kan ana ulangi kesilapan yang sama....x akan ana ceritakan masalah ana....cukuplah Allah sebagai tempat ana mengadu....hanya Allah yang tahu hati ini....

~fahamilah...x semua kita boleh tahu...dan bukan semua kita boleh tahu....dan x semua kita boleh cerita...

5 ulasan:

  1. jgn nanges2...t aty kiter pedih..p kalu da tak tahan..nanges laa dpn membr..biar tenang aty kiter

    BalasPadam
  2. tgk macam kak ude tak nagis pun hahahha

    BalasPadam
  3. se agi kak ude ce ka buang skit kartun2 kat blog ko berat ah kalau aku bukak mesti tersekat2 nak bila nak scroll ke bawah

    BalasPadam
  4. janah jgan r nangis..
    kasik kuat sket ati tu ek..
    anyway,all izz welll..
    ^_^

    BalasPadam
  5. hehehe...kak ude..kne matured sket la..da besa kot...gman n shue...jannah neh an kuat dan hebat...hohohoh

    BalasPadam

nak komen? nak sentap? nak maki? nak puji?
aku tak kisah pon....
theee XD